ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» στο σπίτι γνωστού προσώπου- Όπλα και σφαίρες στα χέρια των Αρχών- Θα εξεταστεί «αμαρτωλό» παρελθόν

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» στο σπίτι γνωστού προσώπου- Όπλα και σφαίρες στα χέρια των Αρχών- Θα εξεταστεί «αμαρτωλό» παρελθόν

Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λάρνακα μετά από «έφοδο» στην οικία γνωστού στις Αρχές προσώπου στο οποίο πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετά το «ντου» ακολούθησε ο εντοπισμός οπλισμού (καλασνικοφ, πιστόλι και δύο περίστροφα) σε άριστη κατάσταση και έτοιμα προς χρήση, καθώς και σφαίρες και κουκούλα.

Ο οπλισμός που εντοπίστηκε αναμένεται να πάρει το δρόμο για τα εργαστήρια των διωκτικών Αρχών ώστε να διαπιστωθεί αν αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες στο πρόσφατο παρελθόν.

Η ενημέρωση από την Αστυνομία: Επιχείρηση της Αστυνομίας σε οικία στην επαρχία Λάρνακας (σήμερα το πρωί) – Εντοπίστηκε οπλισμός, αυτόματο όπλο, 2 περίστροφα, πιστόλι, αριθμός σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων, κουκούλες κα. Συνελήφθη 48χρονος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.