ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φονικό» μείγμα- Κατανάλωσε αλκοόλ και ουσίες ο οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά μοτοσικλετιστή

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φονικό» μείγμα- Κατανάλωσε αλκοόλ και ουσίες ο οδηγός που τραυμάτισε σοβαρά μοτοσικλετιστή

Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών φαίνεται να ήταν 32χρονος οδηγός, το όχημα του οποίου παρέσυρε 26χρονο μοτοσικλετιστή, στη Λεμεσό, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, όταν ο 32χρονος επιχείρησε να εισέλθει, με το όχημά του, από πάροδο στη λεωφόρο Γεώργιου Γρίβα Διγενή, με αποτέλεσμα αυτό να ανακόψει την πορεία της μοτοσικλέτας του 26χρονου διανομέα φαγητού.

Ο 26χρονος, ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν, και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο, είχε τις αισθήσεις του όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Είναι πολυτραυματίας. Η κατάσταση της υγείας του αν και σοβαρή κρίνεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστος Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.