ΚΥΠΡΟΣ- ΘΛΙΨΗ: «Έσβησε» ο Τάκης Ευδόκας

ΚΥΠΡΟΣ- ΘΛΙΨΗ: «Έσβησε»  ο Τάκης Ευδόκας

Απεβίωσε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο γνωστός ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, πολιτευτής και συγγραφέας Τάκης Ευδόκας. Ηταν 92 ετών.

 
Η κηδεία του Τάκη Ευδόκα τελείται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Λεπτομέρειες για το χώρο και την ώρα της κηδείας  θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 13/2.
 
Ο Τάκης Ευδόκας γεννήθηκε το 1928 στην Πάχνα της Λεμεσού. Ήταν Πρόεδρος και ιδρυτής του Δημοκρατικού Εθνικού Κόμματος (ΔΕΚ) και υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις 25 Φεβρουαρίου του 1968 απέναντι από τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.
 
Στις εκλογές έλαβε 8.577 ψήφους που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 3,71%.
 
Ο Τάκης Ευδόκας έγραψε σειρά βιβλίων για την ψυχιατρική, την πολιτική και την κοινωνία.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE