Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τη Συμβουλευτική Επιτροπή Κρατικού Αρχείου

Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τη Συμβουλευτική Επιτροπή Κρατικού Αρχείου

Στον διορισμό των νέων μελών της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κρατικού Αρχείου, προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρία του, μετά από σχετική πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργου Σαββίδη.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Κρατικού Αρχείου, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών έχει ως εξής :

1. Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Πρόεδρος
2. Έφορος Κρατικού Αρχείου, Αντιπρόεδρος
3. Πατρίνα Ταραμίδου, Εκπρόσωπος Υπουργείου Οικονομικών, Μέλος
4. Νίκος Κουρέας, Εκπρόσωπος Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Μέλος
5. Θεοδώρα Πιπερή, Εκπρόσωπος Νομικής Υπηρεσίας, Μέλος
6. Πόλυ Γρηγορίου, Εκπρόσωπος Δικαστικής Υπηρεσίας, Μέλος
7. Πέτρος Παπαπολυβίου, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αριστίνδην Μέλος
8. Δημήτρης Μιχαηλίδης, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αριστίνδην Μέλος
9. Ευφροσύνη Ηγουμενίδου, Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, Αριστίνδην Μέλος
10. Δημήτρης Ταλιαδώρος, Διευθυντής Ενιαίου Λυκείου Κύκκου Α’, Αριστίνδην Μέλος
 
Τα πιο πάνω πρόσωπα διορίζονται ως μέλη της Επιτροπής για τριετή περίοδο, από 12/2/2020 έως 11/2/2023.
 
Η Συμβουλευτική Επιτροπή Κρατικού Αρχείου υποβάλλει εισηγήσεις προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, πάνω σε κάθε θέμα που σχετίζεται με τα δημόσια αρχεία και τη λειτουργία του Κρατικού Αρχείου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE