Εκπρόσωπος Αστυνομίας: 'Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα θα κληθούν να δώσουν κατάθεση'

Εκπρόσωπος Αστυνομίας: 'Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα θα κληθούν να δώσουν κατάθεση'

Σε δηλώσεις προχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Αντρέου, στο OMEGA. Όπως ειπώθηκε, «είμαστε στα αρχικά στάδια, μόλις έχει παραληφθεί η επιστολή, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις».

 

Ακολούθως, δήλωσε ότι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τα οποία πρέπει να δώσουν κάποια μαρτυρία θα κληθούν να δώσουν κατάθεση και ότι η αστυνομία προσεγγίζει όλες τις υποθέσεις ως σοβαρές.


Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι εξετάσεις αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.


Σε ερώτηση που του υποβλήθηκε, εάν κάποιο πρόσωπο θέλει να παρατείνει την χρονική διάρκεια παρουσίασής του, επικαλούμενο κάποιες διαδικασίες του κόμματος, απάντησε ότι στο θέμα αυτό η αστυνομία λειτουργεί κάτω από ποινική δικονομία η οποία καθορίζει συγκεκριμένα θέματα όσον αφορά την κλήση προσώπων που θα πρέπει να προσέλθουν ώστε να δώσουν μαρτυρία.


Κλείνοντας, σημείωσε ότι οποιοδήποτε πρόσωπο είναι υποχρεωμένο να προσέλθει, αλλά δεν είναι υποχρεωμένο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του υποβάλλεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE