Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Ο Αχυρώνας κέρδισε εκτός έδρας τον Κορμακίτη με 2-0 και έφτασε στους 39 βαθμούς, δεύτερη η ΠΑΕΕΚ με 38 και τρίτος ο Κούρης με 36 βαθμούς μετά το 2-0 επί της ΠΑΕΕΚ.
Ο Χαλκάνορας βρίσκεται στην 4η θέση με 35 βαθμούς μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη του επί της Ελπίδας Αστρομερίτη με 2-1.
Στην κάτω ζώνη ηττήθηκαν και οι πέντε ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 12-16, πραγματοποίησε άλμα ο ΑΠΟΝΑ μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Εθνικού Άσσιας με 1-0.
Ο απολογισμός της 18ης αγωνιστικής κατέγραψε 19 συνολικά τέρματα. Δώδεκα τέρματα πέτυχαν οι γηπεδούχοι και επτά οι φιλοξενούμενοι.
Ο Νικόλας Πέππος με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στο 6-0 της ΜΕΑΠ επί της Αμαθούς με 18 τέρματα πέρασε επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ.
Ακολουθούν με 15 τέρματα ο Ανδρέας Πιταράς (Χαλκάνορας) και Μασίνουα (ΠΑΕΕΚ) με 14 τέρματα.
Πηγή: www.cfa.com.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις