Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στην Ανόρθωση

Ανακοίνωση Νέας Σαλαμίνας για τα εισιτήρια του εκτός έδρας ντέρμπι της Αμμοχώστου απέναντι στην Ανόρθωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα όπου ενημερώνει…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την συμπολίτιδα ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος την Κυριακή 16/2 στις 17:00 έχουν οριστεί από την γηπεδούχο ομάδα ως εξής:

Κανονικό : € 12
Μαθητικό : € 10
Παιδικό: € 1

Παρακαλούμε όπως προαγοράσετε τα εισιτηρία σας για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας από σήμερα Τετάρτη από τις 9:00-13:00 και Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00-13:00 και 15:00-18:00 από τα γραφεία του σωματείου μας.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου την ημέρα του αγώνα.

Ακόμα ένα Αμμοχωστιανό ντέρπι μακριά από την αγαπημένη μας ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ και ευχή όλων μας να είναι το τελευταίο που βρίσκει τα δυο σωματεία να αγωνίζονται στην προσφυγιά.

Φίλοι της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στηρίζουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστων μας με την παρουσία μας στο γήπεδο.

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE