Επ. Αμμοχώστου: Μαθήτρια πιάστηκε στην πόρτα του λεωφορείου – Δεν την αντιλήφθηκε ο οδηγός και ξεκίνησε

Επ. Αμμοχώστου: Μαθήτρια πιάστηκε στην πόρτα του λεωφορείου – Δεν την αντιλήφθηκε ο οδηγός και ξεκίνησε

Υπόθεση τροχαίου ατυχήματος διερευνά η Αστυνομία στην Σωτήρα της ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την Τρίτη 11/02, μια μαθήτρια αφού κατέβαινε από λεωφορείο, εγκλωβίστηκε στην πόρτα του λεωφορείου, αφού πιάστηκε η τσάντα της.

Ο οδηγός του λεωφορείου, δεν αντιλήφθηκε πως η μαθήτρια είχε πρόβλημα και έβαλε μπρος το λεωφορείο, για να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.   

Το λεωφορείο, παρέσυρε για 20 με 30 μέτρα την μαθήτρια, η οποία πάλευε να βγάλει την τσάντα της από την πόρτα και περπατούσε μαζί με το λεωφορείο, το οποίο ευτυχώς δεν ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Εν τέλει, οδηγός που βρισκόταν πίσω από το λεωφορείο, κόρναρε επίμονα στον οδηγό με αποτέλεσμα αυτός να σταματήσει και το επεισόδιο να λήξει, και να απελευθερωθεί η μαθήτρια.

Οι γονείς της την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου η κοπέλα εξετάστηκε και διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες στα πόδια.

Αμέσως, η οικογένεια, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία διερευνά υπόθεση τροχαίου ατυχήματος. Ο οδηγός του τροχαίου, κλήθηκε για κατάθεση και έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για το περιστατικό.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.