Νέο κρούσμα ντόπινγκ

Νέο κρούσμα ντόπινγκ

Άρση βαρών: Ένα νέο κρούσμα ντόπινγκ έρχεται να ταλαιπωρήσει το πολύπαθο σπορ.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η διεθνής ομοσπονδία «το πρώτο δείγμα που είχε ληφθεί από τον Γιώργο Μαρκούλα φανέρωσε μία ανεπιθύμητη εύρεση, την Μεθυλοτεστοστερόνη (S1.1A Εξωγενής AAS)».

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο 38χρονος σήμερα αθλητής «αποκλείεται προσωρινά ενόψει πιθανής παραβίασης του κανόνα κατά του ντόπινγκ».

Ο αρσιβαρίστας μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και μάλιστα ήταν 4ος στην κατηγορία των 85 κιλών.

Αν και είχε αποσυρθεί, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και βρισκόταν σε διαδικασία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην κατηγορία των 96 κιλών.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Μέσα σε 24 ώρες έλιωσε ο παγετώντας που έφερε τον όλεθρο - Στους 270 οι νεκροί

Οι διασώστες συνεχίζουν σήμερα τις προσπάθειές τους να εντοπίσουν περισσότερους από 1.300 αγνοουμένους, μεταξύ των οποίων εκατοντάδες ξένοι τουρίστες, την επομένη της φονικής πλημμύρας που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 270 ανθρώπων στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ.

BEST OF TOTHEMAONLINE