ΥΠΕΣ: Θα εξετάζονται οι αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι την ψήφιση των κανονισμών

ΥΠΕΣ: Θα εξετάζονται οι αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι την ψήφιση των κανονισμών

Θα συνεχίσει το Υπουργείο Εσωτερικών να εξετάζει αιτήσεις πολιτογράφησης μέχρι και την ψήφιση των κανονισμών.

 

Το Υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι μέχρι την ψήφιση των σχετικών κανονισμών θα συνεχίσει να εξετάζει και το Υπουργικό Συμβούλιο να εγκρίνει, όσες αιτήσεις για πολιτογράφηση ξένων επενδυτών έχουν κατατεθεί πριν την 31η Ιανουαρίου 2020, όπως προνοείται και στη σχετική νομοθεσία που η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε.
 
«Με αφορμή τη χθεσινή (10/2) συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών για τους κανονισμούς που θα διέπουν την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών στα πλαίσια του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος, τη θέσπιση των οποίων η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε, το Υπουργείο Εσωτερικών θέλει να ενημερώσει ότι αυτοί έχουν ήδη ετοιμαστεί και έχουν προωθηθεί στην Ανεξάρτητη Τριμελή Επιτροπή που θεσπίστηκε ώστε να ληφθούν και οι δικές της απόψεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE