«Κριστιάνο και Μέσι μπορούν να παίξουν μαζί»!

«Κριστιάνο και Μέσι μπορούν να παίξουν μαζί»!

Ο Αριέντο Μπράιντα βλέπει… βιώσιμη ποδοσφαιρικά μια συμβίωση των Κριστιάνο και Μέσι στην ίδια ομάδα.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει ότι θα ήταν ενδιαφέρον να έπαιζε στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι. «Πιστεύω ότι οι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν μαζί. Αν, πάντως, ήμασταν στην ίδια ομάδα, πιστεύω ότι θα είχα περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» από εκείνον, αλλά δεν θα ήταν πολύ μακριά από εμένα» είπε, αστειευόμενος (;), ο Πορτογάλος για τον Αργεντινό.

Ένα τέτοιο σενάριο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί εντελώς, όσο ο Μέσι δεν ανανεώνει με την Μπαρτσελόνα και έχει στο συμβόλαιό του όρο που του επιτρέπει αυτό το καλοκαίρι να φύγει ως ελεύθερος από τους Μπλαουγκράνα, αρκεί να έχει ενημερώσει ένα μήνα πριν τον καταλανικό σύλλογο.

Ο Αριέντο Μπράιντα, ο οποίος μέχρι πριν από λίγους μήνες εργάζονταν στους Μπλαουγκράνα ως σύμβουλος διεθνούς ποδοσφαίρου, θεωρεί δύσκολη, αλλά όχι αδύνατη την αποχώρηση του Μέσι από την Μπάρτσα και δεν θα απέκλειε ένα αντάμωμα του με τον Κριστιάνο στην Γιουβέντους.

«Είναι δύο τόσο καλοί ποδοσφαιριστές που, με έναν καλό προπονητή, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν. Μπορούν να παίξουν μαζί» υποστήριξε ο επί χρόνια αθλητικός διευθυντής της Μίλαν, για μια συνύπαρξη που θα προκαλούσε πάταγο.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE