Νέοι Ε/κ και Τ/κ μιλούν για την εισβολή του 1974 και το Κυπριακό - Μνήμες, απόσταση και ένα κοινό όραμα
Πενήντα και πλέον χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η Κύπρος παραμένει ένα νησί διαιρεμένο.
Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη ετοιμάζεται να πάρει δραστικά μέτρα για να διορθωθεί η κατάσταση και αυτά αγγίζουν και τον προπονητή της ομάδας, Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν.
Ο Νορβηγός κόουτς λείπει στο εξωτερικό και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο μαθαίνουμε πως οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ θα κινηθούν για κόουτς που εργάζεται αυτή την στιγμή σε άλλη κυπριακή ομάδα, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη εξέλιξη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις