Τρεις εκτάσεις σε νησιά επιτάσσει η ελληνική κυβέρνηση για δημιουργία δομών για μετανάστες

Τρεις εκτάσεις σε νησιά επιτάσσει η ελληνική κυβέρνηση για δημιουργία δομών για μετανάστες

Τρεις εκτάσεις σε Σάμο, Χίο και Λέσβο επιτάσσει η ελληνική κυβέρνηση, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, προκειμένου να ανεγερθούν κλειστές δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, η κυβέρνηση προχωρά σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο τεσσάρων αξόνων για το προσφυγικό-μεταναστευτικό το οποίο περιλαμβάνει
 
- Φύλαξη των συνόρων
 
- Επιτάχυνση διαδικασιών ασύλου
 
- Αυξημένες επιστροφές
 
- Κλειστές δομές
 
«Παράλληλα, δίνουμε έμφαση στην αποσυμφόρηση των νησιών μας, που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος, και στη στήριξη των τοπικών κοινωνιών», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας και επεσήμανε την ανάληψη στοχευμένων δράσεων «για τη διεθνοποίηση του προβλήματος και τη διαμόρφωση νέας πολιτικής ευθύνης και αλληλεγγύης από την Ευρωπαϊκή Ένωση».
 
Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης, στα τρία νησιά θα δημιουργηθούν ελεγχόμενες κλειστές δομές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE