Οι πράσινοι έσπασαν τα μούτρα τους, στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Εθνικό, διαψεύδοντας όσους έβλεπαν σίγουρη επικράτηση τους.
Για το τι έφταιξε περισσότερο και υπέστησαν «κρύο ντους», δεν έφτανε η παγωνιά που επικρατούσε χθες στο ΓΣΠ, τα είπε με λίγες λέξεις ο Χέννιγκ Μπέργκ.
«Έχουμε μια καλή πορεία, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και όταν είμαστε σε αυτή την θέση. Δεν είχαμε ηρεμία και ρυθμό για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας».
Ο Νορβηγός τεχνικός, ήθελε να πει (προφανώς) ότι έφερε αντίθετα αποτελέσματα, προκαλώντας επιπρόσθετο άγχος και πίεση στους παίχτες, η μεγάλη προσμονή του κόσμου, να δει την ομάδα να ανεβαίνει στο ρετιρέ.
Οι τεχνικοί υπεύθυνοι της Ομόνοιας, στη φετινή σεζόν, γνώριζαν ότι πέραν από το χτίσιμο δυνατής ομάδας, θα έπρεπε να δουλέψουν και σε μια παράλληλη διαδικασία διόρθωσης του DNA.
To οποίο -κατά τα ψέματα- με τις προβληματικές πορείες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, κάπου έχει αλλοιωθεί.
Βεβαίως στα πλείστα φετινά παιχνίδια, φάνηκε ότι η Ομόνοια, είχε τη σωστή νοοτροπία μιας ομάδας που διεκδικεί τους μεγάλους στόχους.
Για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν λέμε ότι η Ομόνοια, δεν μπορεί για το πρωτάθλημα. Η πορεία θα δείξει, ειδικά στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, αν το DNA της ομάδας έχει «φτιαχτεί» σε τέτοιο βαθμό, για να κατορθώσει να… γελάσει τελευταία τον Μάη.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com