Άφησε τους πάντες άφωνους - 11χρονος με αυτισμό σχεδίασε τον παγκόσμιο χάρτη από μνήμης!(pic)

Άφησε τους πάντες άφωνους - 11χρονος με αυτισμό σχεδίασε τον παγκόσμιο χάρτη από μνήμης!(pic)

Άφωνοι έμειναν οι πάντες σε μία αίθουσα όταν ένα 11χρονο αγόρι με αυτισμό σηκώθηκε και σχεδίασε έναν λεπτομερή παγκόσμιο χάρτη χρησιμοποιώντας τη μνήμη του!

Ο πιτσιρικάς από τη Νέας Υόρκη, σχεδίασε ακόμα μικροσκοπικά παράκτια νησιά, έχοντας για βοήθεια μόνο μια καρέκλα για να φτάνει στον πίνακα.

"Είναι ο γιος ενός καθηγητή της κόρης μου. Ήρθε στην τάξη και έκανε αυτό. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό... ειδικά όντας πατέρας ενός παιδιού με παρόμοια χαρακτηριστικά", σημείωσε ο χρήστης του Reddit Bobitis.

Να σημειωθεί ότι ακόμά δεν έχει κατανοηθεί  πλήρως ο λόγος που ορισμένα άτομα με αυτισμό μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα μέσω μνήμης. Ορισμένοι πάντως, πιστεύουν πως σχετίζεται με τις αλλαγές της αμυγδαλής και του ιππόκαμπου στον εγκέφαλο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.