ΕΛΛΑΔΑ: Ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του

ΕΛΛΑΔΑ: Ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του

Ενα θέαμα που θα ήθελαν να ξεχάσουν οι δυο του γίοι.

 

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Αγίας Τριάδας Ημαθίας στο άκουσμα της είδησης ότι ο ιερέας του χωριού βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το emvolos.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) οι δύο γιοι του εντόπισαν τον κληρικό νεκρό, λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για την εκδήλωση του χορού της τοπικής εκκλησίας.

Ο 70χρονος προ λίγων μηνών είχε υποστεί ατύχημα και αφού χειρουργήθηκε βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το σώμα του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και έπειτα αναμένεται η μεταφορά του για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.


Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους του χωριού, πρότυπο καλού ιερέα και οικογενειάρχη και ασκούσε με αφοσίωση τα καθήκοντά του. Ο ίδιος ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αγίας Τριάδας.

 

ΑΠΟ : newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.