ΕΛΛΑΔΑ: Ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του

ΕΛΛΑΔΑ: Ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του

Ενα θέαμα που θα ήθελαν να ξεχάσουν οι δυο του γίοι.

 

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Αγίας Τριάδας Ημαθίας στο άκουσμα της είδησης ότι ο ιερέας του χωριού βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το emvolos.gr, το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) οι δύο γιοι του εντόπισαν τον κληρικό νεκρό, λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για την εκδήλωση του χορού της τοπικής εκκλησίας.

Ο 70χρονος προ λίγων μηνών είχε υποστεί ατύχημα και αφού χειρουργήθηκε βρισκόταν στο στάδιο της ανάρρωσης.

Το σώμα του μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Βέροιας και έπειτα αναμένεται η μεταφορά του για νεκροψία – νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.


Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους του χωριού, πρότυπο καλού ιερέα και οικογενειάρχη και ασκούσε με αφοσίωση τα καθήκοντά του. Ο ίδιος ήταν μάλιστα από τους πρωτεργάτες της αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου της Αγίας Τριάδας.

 

ΑΠΟ : newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE