ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τον τελευταίο λόγο έχει ο Ομήρου: Αυτός θα ορίσει την ημερομηνία για την κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητα

Τον τελευταίο λόγο έχει ο Ομήρου:  Αυτός θα ορίσει την ημερομηνία για την κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε χθες για ένα «μηχανισμό συνωμοσιολογίας ωσάν να πρόκειται για ένα Νόμο που αφορά ποιος κερδίζει από κομματικής πλευράς».

Σήμερα όπως όλα δείχνουν θα αποφασίσει ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου πότε θα οριστεί η κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλειας για το πλαίσιο αφερεγγυότητας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, παρά το ότι είχε λεχθεί ότι η Ολομέλεια είχε καθοριστεί για τις 17 Απριλίου, εντούτοις δεν έχει καθοριστεί επισήμως και αυτό δίνει στον Πρόεδρο του σώματος την διακριτική ευχέρεια να καθορίσει την ημερομηνία σύγκλησης της Ολομέλειας.

Ενδεικτικό ήταν και το σχόλιο του κ. Ομήρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι είναι λάθος οι αναφορές σε αναβολή της συνεδρίας της Ολομέλειας. «Δεν υπάρχει καθορισμένη ημερομηνία, άρα ούτε θέμα αναβολής», αναφέρει.

Στις 17 Απριλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται στην Αθήνα με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Βουλής να προεδρεύει της Δημοκρατίας, κάτι που επηρεάζει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή επί του πλαισίου αφερεγγυότητας, με την ισορροπία να βρίσκεται μέχρι στιγμής στο ισόπαλο 28 – 28.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε χθες για ένα «μηχανισμό συνωμοσιολογίας ωσάν να πρόκειται για ένα Νόμο που αφορά ποιος κερδίζει από κομματικής πλευράς».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top