Προεδρικές «μπηχτές»: «Κάθε Κυριακή μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες και οι άλλοι παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι»!

Προεδρικές «μπηχτές»: «Κάθε Κυριακή μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες και οι άλλοι παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι»!

Με δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται στην διαιτησία του Παπαδόπουλου στον αγώνα της ΑΕΛ με την Λαμία, κάνοντας λόγο για σημαδεμένες κίτρινες όπως αυτή στον Μπέρτο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ με δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εάν αυτό το εργαλείο, ο Τεβεκέλης, νομίζει ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έκανε σήμερα, με τη σημαδεμένη κάρτα στον Μπέρτο στο πρώτο λεπτό, πλανάται πλάνην οικτράν.

Μπορεί το Σάββατο να παίζουμε χωρίς Μπέρτο, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος λόγω καρτών και Κάτσε, Ουάρντα, γιατί τηρούμε το λόγο μας, αλλά είμαστε η ΑΕΛ του ενός Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές μας για την υπέροχη εμφάνιση και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Κάθε Κυριακή βλέπουμε το ίδιο έργο, τον Ατρόμητο και τον Αστέρα να παίρνουν ανύπαρκτα πέναλτι κι εμάς να μη μας δίνουν ούτε τα κανονικά και να μας δίνουν σημαδεμένες κάρτες.

Ευχαριστούμε τη Λαμία για την υπέροχη φιλοξενία».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.