Απαντά στον Σιζόπουλο ο Παπαδάκης: «Στόχο έχει να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά»

Απαντά στον Σιζόπουλο ο Παπαδάκης: «Στόχο έχει να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που ξεκίνησε στην ΕΔΕΚ.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης απάντησε μέσω ανακοίνωσης στις αναφορές Σιζόπουλου. Τον καλεί μάλιστα να αποσύρει τις καταγγελίες και να μην επιχειρει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Διαβάστε αναλυτικά: 

Με λύπη μου, διαπιστώνω ότι παρά την έκκληση μου, προς τον κ. Σιζόπουλο, να αποσύρει τις καταγγελίες του και να προχωρήσουμε με όλους τους συναγωνιστές, για την αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ, ο ίδιος με τη σημερινή (Σάββατο 8/2) δήλωσή του, κλιμακώνει την ένταση, συνεχίζοντας την δυσφήμιση  και την συκοφαντία, αφήνοντας αιχμές και σκιές γύρω από το πρόσωπό μου, με στόχο να με πλήξει προσωπικά και πολιτικά.
 
Ισχυρίζεται ότι με πράξεις μου αφήνω την ΕΔΕΚ εκτεθειμένη, απέναντι στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όμως, είναι ο ίδιος που, ακόμα και σήμερα, με καλεί  να προβώ σε τέτοιες ενέργειες.
 
Θα καλέσω για πολλοστή φορά τον κ. Σιζόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του και να αποσύρει άμεσα τις καταγγελίες εις βάρος μου, αντί να ρίχνει λάσπη, να αφήνει υπονοούμενα και να επιχειρεί να δημιουργεί εντυπώσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE