ΚΥΠΡΟΣ

Θα γίνει ματσάρα στο Τσίρειο

Θα γίνει ματσάρα στο Τσίρειο

Το 2-2 με το οποίο ΑΕΚ και ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλες στον χθεσινό πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης, αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Η ΑΕΛ των πολλών και σημαντικών απουσιών κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο ΓΣΖ και να μην φύγει ηττημένη και είναι πολύ σημαντικά τα εκτός έδρας τέρματα στο θεσμό του κυπέλλου. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με ικανότητες και τσαμπουκά που μπορεί και μακριά από το δικό της σπίτι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει αποτέλεσμα.

Θα γίνει ματσάρα στη ρεβάνς στις 22 Απριλίου στο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη και αμφίρροπη μάχη για την πρόκριση στον τελικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top