ΚΥΠΡΟΣ: Ντού στην οικία 23χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που ανέβασε στο λογαριασμό του

ΚΥΠΡΟΣ: Ντού στην οικία 23χρονου- Έμπλεξε άσχημα με αυτά που ανέβασε στο λογαριασμό του

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας που λήφθηκε από την Europol, διεξήγαγαν το Σάββατο 8/2 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία 23χρονου.


Σύμφωνα με την πληροφορία, κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης δεδομένων και αρχείων, είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του, δύο αρχεία εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οικία του 23χρονου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός υπολογιστής, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε, σε ένα κινητό τηλέφωνο εντοπίστηκαν τρία αρχεία εικόνας με υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, με αποτέλεσμα ο 23χρονος να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκλογές στην ΕΚΕΚ: Νέος πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου

Εκλογές στην ΕΚΕΚ: Νέος πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου

Στις κάλπες μετέβησαν σήμερα Κυριακή (01/06) για να εκλέξουν νέο πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE