Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει στην Αρένα! Πλάνο με Τάμαρι αλλά… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ στην άμυνα για Κόρε

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει στην Αρένα! Πλάνο με Τάμαρι αλλά… ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ στην άμυνα για Κόρε

Με απουσίες αλλά με τον Τάμαρι σε… ετοιμότητα ταξιδεύει στην αφιλόξενη Αρένα ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (19:00 – Primetel 1).

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας αγνοούν την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ εδώ και σχεδόν δύο χρόνια (τελευταία νίκη στις 22/04/2018) και μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται ότι θα συνεχιστεί αυτό το κακό σερί.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν σε υπολογίζει τους Σόουζα, Εφραίμ, Αλωνεύτη, Άλεφ, Μιχαΐλοβιτς και Σιγκούρνταρσον όμως επιστρέφει ο Μούσα Τάμαρι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε στο αρχικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα υπάρχουν αρκετά σενάρια για την ενδεκάδα. Στο τέρμα θα είναι ο Μπέλετς και δεξί μπακ ο Βούρος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρία σενάρια. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με Σάβιτς – Μερκή και Ιωάννου αριστερά και το άλλο σενάριο είναι να πάει με Ιωάννου – Μερκή κεντρικό αμυντικό δίδυμο και Γουίλερ αριστερά. Υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε και τον Μακρή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή οι Γένσεν, Μάτιτς και Ντε Βινσέντι θεωρούνται σίγουροι ενώ στα δύο φτερά θα είναι ο Βιντιγκάλ αριστερά και ο Τάμαρι δεξιά. Στην κορυφή θα είναι ένας εκ των Πάβλοβιτς ή Χαλένιους χωρίς κάποιος να έχει προβάδισμα, αφού και οι δύο δεν διανύουν περίοδο φόρμας.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.