Επτά νέα κρούσματα ανακοίνωσε το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης

Επτά νέα κρούσματα ανακοίνωσε το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε το Σάββατο (8/2) επτά νέα κρούσματα του κορωνοϊού, που διαγνώστηκαν σε τρεις Ταϊλανδούς και τέσσερις Κινέζους.
 

Τα νέα κρούσματα αυξάνουν σε 32 τον συνολικό αριθμό των καταγεγραμμένων κρουσμάτων στη χώρα.
 
Στο μεταξύ, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να δαπανήσουν 100 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσουν την Κίνα και άλλες χώρες οι οποίες έχουν πληγεί από την επιδημία του νέου κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.
 
"Η δέσμευση αυτή - με τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια που προσφέρει γενναιόδωρα ο αμερικανικός ιδιωτικός τομέας- δείχνει την ισχυρή ηγεσία των ΗΠΑ στην ανταπόκριση στην επιδημία", ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.
 
Σύμφωνα με τον Πομπέο, η αμερικανική υπόσχεση θα υλοποιηθεί μέσω των υπαρχόντων πόρων "τόσο άμεσα, όσο και μέσω πολυεθνικών οργανισμών".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE