ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε ο «κύριος Κόκος», ένας γνήσιος Σαλαμιναίος Αμμοχωστιανός – Το συγκινητικό αντίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε ο «κύριος Κόκος», ένας γνήσιος Σαλαμιναίος Αμμοχωστιανός – Το συγκινητικό αντίο

Έφυγε από την ζωή ο Κόκος Ανδρονίκου, «κύριος Κόκος» όπως τον φώναζαν όλοι, πιστός φίλος και μέλος της Νέας Σαλαμίνας για χρόνια.

Τα συλλυπητήρια της Νέας Σαλαμίνας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κυρίου Κόκου Ανδρονίκου για το θάνατο του.

Ο «Κύριος Κόκος» οπως τον έλεγαν όλοι από σεβασμό, ήταν ένας γνήσιος Σαλαμιναίος Αμμοχωστιανός, μέλος του σωματείου μας επι σειρά ετών όπου μετά την προσφυγιά κατοικούσε στη Λεμεσό.

Ήταν από τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα στο σωματείο, υπέρμαχος της λύσης του Κυπριακού και με όραμα του την επιστροφή στην αγαπημένη μας Αμμόχωστο.

Ήταν από τους ανθρώπους που επαναδραστηριοποίησαν το πετοσφαιρικό μας τμήμα στη Λεμεσό μετά την προσφυγιά και ήταν εκ των ιδρυτών αλλά και πρόεδρος της Αναγέννησης προσφύγων στη Λεμεσό.

Η οικογένεια της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ από σήμερα είναι φτωχότερη χάνοντας ένα αγνό και τίμιο της στρατιώτη.

Στην κηδεία θα παρεβρεθούν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον πρόεδρο μας Θουκή Θουκιδίδη.

Αιωνία του η μνήμη!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Αναμένει αποτέλεσμα από τη συνάντηση της Ντι Κάρλο στην Άγκυρα ο ΠτΔ - Το σχόλιό του για την εγκληματική οργάνωση

Σε αναμονή για ενημέρωση αναφορικά με τις επαφές της Αναπληρώτριας ΓΓ των ΗΕ βρίσκεται η Κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE