ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε όχημα - Το είδε απο τις κάμερες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός σε όχημα - Το είδε απο τις κάμερες

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 4 το πρωί στην Αστυνομία Λάρνακας, ύστερα από πληροφορία για βόμβα σε αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  άντρας ο οποίος διαμένει στην περιοχή Τσιακκιλερό την ενημέρωσε πως μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διαθέτει εντόπισε ύποπτο αντικείμενο στο όχημα του.
 
Μέλη της αστυνομίας άλλα και πυροτεχνουργοί έσπευσαν στη σκηνή όπου διαπίστωσαν πως πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος. 
 
Οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.