ΚΥΠΡΟΣ: Περιστατικό με 15χρονο που εισήχθη στο Μακάρειο –Απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από κορωνοϊό

ΚΥΠΡΟΣ: Περιστατικό με 15χρονο που εισήχθη στο Μακάρειο –Απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από κορωνοϊό

Έφηβος ηλικίας 15 χρόνων εισήχθη γύρω στις 17:30 (07/02) στο Μακάρειο Νοσοκομείο με συμπτώματα ασθενείας.

Ο 15χρονος νοσηλευόταν στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Αμμοχώστου παρουσιάζοντας πυρετό και βήχα. Επειδή, ωστόσο, φέρεται να βρισκόταν στην Κίνα εντός του χρονικού πλαισίου των 14 ημερών (το ανώτερο χρονικό όριο εκδήλωσης του ιού) κρίθηκε σκόπιμο να αξιολογηθεί η περίπτωσή του για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προσεβλήθη από κορωνοϊό.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 15χρονος νοσηλεύεται ήδη στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Μακαρείου, ενώ ασφαλείς πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό φαίνεται για την ώρα απομακρυσμένο.

Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα από τον 15χρονο και έχουν σταλεί στο ινστιτούτο Γενετικής και νευρολογίας. 

Να σημειωθεί πως η γραμμή επικοινωνίας με στόχο την παροχή πληροφοριών για τον κορωνοϊό και τα συμπτώματά του είναι 1420.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE