Έχασε και τη φωνή του ο Θεόδωρος! «Είναι ψυχάρες»

Έχασε και τη φωνή του ο Θεόδωρος! «Είναι ψυχάρες»

Πολύ έντονα έζησε τον ημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Στο τέλος του αγώνα, έκανε δηλώσεις στη Cytavision και μοίρασε συγχαρητήρια. Η ΑΕΛ που ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα στη Λάρνακα και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να αποσπάσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ο Θεόδωρος Αντωνίου τόνισε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας για απόψε. Είναι ψυχάρες, πάλεψαν ολόκληρο το 90λεπτό. Παρά τις απουσίες και τα προβλήματα, καταφέραμε και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Μας άξιζε η νίκη. Δεν τελείωσε τίποτα. Ευχαριστούμε τις χιλιάδες των οπαδών μας που ήταν στο ΓΣΖ. Έδειξαν αυτοσυγκράτηση. Αυτό θέλουμε, να είναι δίπλα μας και να παλέψουμε όλοι μαζί. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε αυτή την ομάδα. Απόψε παίξαμε δυνατά και δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα.

Το είχαμε πει ότι είμαστε σίγουροι για τον κύριο Χριστοφόρου. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα και θέλω να δώσω ξανά συγχαρητήρια. Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Αν κερδίζαμε θα είχαμε το πάνω χέρι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.