Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αστεϊσμοί τα περί μελέτης για διχοτόμηση της ΑΟΖ

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Αστεϊσμοί τα περί μελέτης για διχοτόμηση της ΑΟΖ

Αστεϊσμούς χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τα όσα έχουν λεχθεί περί μελέτης για διχοτόμηση της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κληθείς, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για την κατάσταση στο κυπριακό ποδόσφαιρο, να σχολιάσει χθεσινή αναφορά του ΓΓ του ΑΚΕΛ περί μελέτης για διχοτόμηση της κυπριακής ΑΟΖ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «αυτή την ώρα ασχολούμαι με σοβαρά θέματα και θεωρώ πως είναι πολύ σοβαρότερο το θέμα του αθλητισμού από τους αστεϊσμούς που ακούω». 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE