Για το τρίποντο διατήρησης στα ψηλά

Για το τρίποντο διατήρησης στα ψηλά

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στο αυριανό (08/02) παιχνίδι της με αντίπαλο τη Δόξα εκτός έδρας.

Η ομάδα μας προέρχεται από ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να επανέθλει στις επιτυχίες για να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Μέχρι στιγμής η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μαζέψει πέντε βαθμούς με απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 10:00 στο Στάδιο «Κατωκοπιά» στην Περιστερώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE