Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου Αναστασία τα βάζει με τον Αρχιεπίσκοπο και τις καταθέσεις της Εκκλησίας

Η κόρη του Τάσσου Παπαδόπουλου Αναστασία τα βάζει με τον Αρχιεπίσκοπο και τις καταθέσεις της Εκκλησίας

Τα τελευταία 24ωρα ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, κατάφερε να προκαλέσει μία σειρά από αντιδράσεις, μετά την απόφαση του να παύσει την Εκκλησιαστική Επιτροπή της εκλλησίας του Τράχωνα, τα μέλη της οποίας αρνήθηκαν να παραδώσουν στην Αρχιεπισκοπή το ποσό των 450.000 ευρώ που είχαν στο ταμείο τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος αντέδρασε έντονα στις αντιρρήσεις που πρόβαλλε η επιτροπή, δηλώνοντας ότι δεν είχε δικαίωμα να πάρει τα χρήματα από την τράπεζα στα οποία ήταν κατατεθειμένα, έστειλε το μήνυμα πως αυτός είναι ο διαχειριστής της εκκλησιαστικής περιουσίας και ουσιαστικά τα χρήματα από όλες τις Μονές, είναι προς χρήση της Αρχιεπισκοπής, όταν τα χρειαστεί.

Η συμπεριφορά του Μακαριότατου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις που προήλθαν τόσο από τα μέλη της επιτροπής, όσο και από τον Θεολόγο Ανδρέα Πιτσιλλίδη.

Το ίδιο ενοχλημένη με την συμπεριφορά του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας, παρουσιάστηκε και η κόρη του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου Αναστασία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE