Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πελόζι προσεύχεται βαθιά για τον Τραμπ που έχει 'εκτροχιαστεί'

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, δήλωσε πως προσεύχεται βαθιά για τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ επειδή έχει "εκτροχιαστεί" με γνώμονα το Σύνταγμα των ΗΠΑ και τις αμερικανικές αξίες.

Η Νάνσι Πελόζι είπε για μια ακόμη φορά ότι προσεύχεται για τον Τραμπ, λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Προέδρου των ΗΠΑ σε ένα ετήσιο πρωινό γεύμα, όπου είπε πως δεν του "αρέσουν οι άνθρωποι που λένε `προσεύχομαι για σένα` όταν ξέρουν ότι δεν το κάνουν στα αλήθεια".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE