ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με "Muppet show" και "Fake news" παρομοιάζουν την τηλεμαχία οι Οικολόγοι

Με "Muppet show" και "Fake news" παρομοιάζουν την τηλεμαχία οι Οικολόγοι

Καταιγιστικό ήταν το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, χαρακτηρίζοντας ως «Muppet show και fake news» την σημερινή (06/02) τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων.


Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι, «Όπως το περιμέναμε το πολυδιαφημισμένο debate των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων αποδείχθηκε μία φούσκα. Μάταια οι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να βγάλουν είδηση. Βαρύγδουπες δηλώσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων και ζωντανές συνδέσεις έκαναν να μοιάζει το όλο εγχείρημα με «ξιφομαχία» αντιπάλων προεδρικών εκλογών. Στο τέλος όμως δεν ήταν τίποτα άλλο από μια συζήτηση με χιλιοειπωμένα επιχειρήματα και στιχομυθίες που συναντά κανείς στις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων και στους κάθε λογής καφενέδες».


Εξάλλου, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών δήλωσε ότι γνώριζε εκ των προτέρων πώς κανένα σημαντικό αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να υπάρξει και ότι όλο το σκηνικό ήταν προϊόν ενός καλοστημένου επικοινωνιακού κόλπου που αποσκοπούσε στο να ξεγελάσουν για ακόμη μία φορά ψηφοφόρους. Όπως συμπληρώνεται, «χρησιμοποιήθηκαν επικοινωνιακά κόλπα και fake news για να δημιουργήσουν είδηση».


Η ανακοίνωση του Κινήματος τελειώνει με ένα ευθύ κατηγορώ για μία «προσπάθεια των αρχηγών των δυο κομμάτων να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να παραπλανήσουν». Ζήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο στο σήριαλ του δικομματισμού, καταλήγει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top