Απαντά στην Χαραλαμπίδου ο Κωνσταντίνου: «Αρέσκεται να καννιβαλίζει. Αυτή ωρυόταν»

Απαντά στην Χαραλαμπίδου ο Κωνσταντίνου: «Αρέσκεται να καννιβαλίζει. Αυτή ωρυόταν»

Τη θέση του Κωστάκη Κωνσταντίνου ζήτησε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με την σοβαρή καταγγελία της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, αναφορικά με την φερόμενη «αισχρή επίθεση» και «απειλές» που δέχθηκε από τον Βουλευτή του ΔΗΣΥ.

Ο κύριος Κωνσταντίνου που δεν γνώριζε για τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κυρία Χαραλαμπίδου ("ποια ανακοίνωση;", ήταν η αρχική του τοποθέτηση) δήλωσε στο ThemaOnline ότι η Βουλευτής του ΑΚΕΛ «αρέσκεται να καννιβαλίζει».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΒΟΥΛΗ: Καταγγέλλει αισχρή επίθεση η Ειρήνη Χαραλαμπίδου- «Καρφώνει» Κωνσταντίνου ότι την απείλησε ωρυόμενος

Συμπλήρωσε πως «η κυρία Χαραλαμπίδου ήταν αυτή που ανέβασε τον τόνο της φωνής της και ωρυόταν», ενώ στα περί απειλών απάντησε τονίζοντας: «Δεν έχω μάθει να απειλώ και δη γυναίκες, και αν αυτό εξέλαβε η κυρία Χαραλαμπίδου λανθάνεται».

Συνέχισε αναφέροντας πως η ερώτηση της κυρίας Χαραλαμπίδου είχε σκοπό  να στοχοποιήσει τον ίδιο ενώ οι όλες ενέργειες της Βουλευτού του ΑΚΕΛ ξεπερνούν τα όρια της δεοντολογίας.

Στέλιος Στυλιανού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.