Aχ ΒΡΕ Βασίλη…

Aχ ΒΡΕ Βασίλη…

Γράφαμε χθες στη στήλη, ότι ο Βασίλης Δημητρίου, είχε την ευκαιρία να «απαντήσει» στην ηγεσία της ΚΟΠ, για την απόφαση της να φέρει ξένους. 

Ουσιαστικά κατάφερε να δικαιολογήσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Κούμα.

Λογικά πολλοί συνάδελφοι του, πρέπει να τα έχουν μαζί του, αφού δυσφήμισε ακόμα περισσότερο το όνομα του γηγενή κόρακα.

Ελπίζουμε να μας βγει κανένας… Γιώργος Πάπουτσος και να μας πει, ότι τέτοια λάθη, θα τα δούμε και από τους «εισαγόμενους» διαιτητές.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE