Ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Συμπέθεροι, Ryan Air, τα ακούμε εδώ και 7 χρόνια να επαναλαμβάνονται. Έχω σχέσεις με τον κ. Κούμα. Βάφτισα την κόρη του πριν 20 χρόνια. Αν υπάρχουν οποιαδήποτε ζητήματα να τα εξετάσουν οι αρμόδιες Αρχές. Πριν δεκαπέντε χρόνια ήμασταν συνέταιροι σε ένα αγροτικό ακίνητο, αλλά έχω πουλήσει όλες τις μετοχές μου».
Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Άντρου Κυπριανού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι σε εξέλιξή και βρίσκεται στην δεύτερη ενότητα κατά την οποία συζητείται η Οικονομία.
Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.