Ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «Συμπέθεροι, Ryan Air, τα ακούμε εδώ και 7 χρόνια να επαναλαμβάνονται. Έχω σχέσεις με τον κ. Κούμα. Βάφτισα την κόρη του πριν 20 χρόνια. Αν υπάρχουν οποιαδήποτε ζητήματα να τα εξετάσουν οι αρμόδιες Αρχές. Πριν δεκαπέντε χρόνια ήμασταν συνέταιροι σε ένα αγροτικό ακίνητο, αλλά έχω πουλήσει όλες τις μετοχές μου».
Το τηλεοπτικό ντιμπέιτ του Άντρου Κυπριανού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι σε εξέλιξή και βρίσκεται στην δεύτερη ενότητα κατά την οποία συζητείται η Οικονομία.
Σε κατάσταση συναγερμού παραμένουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά την εξάπλωση του αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, με τη νόσο να επηρεάζει ήδη χιλιάδες ζώα και τις Αρχές να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση.