ΕΛΛΑΔΑ: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία για τα Ίμια

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία για τα Ίμια

Σε διάψευση των όσων υποστήριξε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τα Ίμια, προχώρησε ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.
 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε ότι υπήρξε συνεννόηση μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας για την ημέρα επετείου των Ιμίων.
 
«Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας και συνέχισε: «Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε υποστηρίξει ότι στη φετινή επέτειο των Ιμίων δεν υπήρξε κρίση, καθώς οι δύο χώρες είχαν συνεννοηθεί να μην υπάρξει κάποια κίνηση στην περιοχή την ημέρα επετείου της κρίσης των Ιμίων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE