ΠΑΦΟΣ: Άστεγος ο 61χρονος νεκρός- Ενημερώθηκε ο γιος του για την τραγική είδηση

ΠΑΦΟΣ: Άστεγος ο 61χρονος νεκρός- Ενημερώθηκε ο γιος του για την τραγική είδηση

Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου άφησε ο 61χρονος που την περασμένη βδομάδα τραυματίστηκε, όταν έπεσε από σκάλα προσπαθώντας να εισέλθει σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Ο άτυχος 61χρονος είχε παραληφθεί στις 30/1/2020 από ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμορραγία, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και διάφορα κατάγματα και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση..

Σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται να είχε ανεβεί σε αλουμινένια σκάλα εγκαταλελειμμένου υποστατικού, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος από ύψος τεσσάρων περίπου μέτρων.

Όπως αναφέρθηκε στην μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι»  ο 61χρονος ήταν άστεγος και είχε ως «καταφύγιο» του τα βράδια την εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Για την τραγική είδηση όπως πληροφορούμαστε εντοπίστηκε και ενημερώθηκε ο γιος του, ενώ γίνονται ήδη οι ενέργειες ώστε η σορός τους  να παραληφθεί από τους οικείους και να ακολουθηθεί η διαδικασία για την κηδεία του ή την μεταφορά του στη χώρα καταγωγής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE