ΤΡΟΧΑΙΟ –ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΣ: Η κατάσταση της οδηγού – Γέμισε ο δρόμος με κομμάτια από το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ –ΑΥΤΟ/ΔΡΟΜΟΣ: Η κατάσταση της οδηγού – Γέμισε ο δρόμος με κομμάτια από το αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Νοσοκομείο Λάρνακας, οδηγήθηκε η γυναίκα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας Λάρνακας, στο ύψος των Λυμπιών, το πρωί της Πέμπτης 06/02.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, από το τροχαίο η γυναίκα δεν προξένησε κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο ήταν σε κατάσταση πανικού και οδηγήθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Επιπλέον, όπως πληροφορούμαστε, από το τροχαίο, ο δρόμος γέμισε με πολλά κομμάτια από το αυτοκίνητο της γυναίκας, το οποίο έφραξε την μια λωρίδα κυκλοφορίας. Η Αστυνομία, ενήργησε και το αυτοκίνητο μετακινήθηκε, από την λωρίδα και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

 

Υπενθυμίζουμε πως το όχημα της γυναίκας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ανατράπηκε αρκετές φορές στον αυτοκινητόδρομο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE