Σίλντενφελντ: «Δεν γίνεται να έχεις…»

Σίλντενφελντ: «Δεν γίνεται να έχεις…»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε μετά το 0-0 του ΓΣΠ στην Cablenet λέγοντας τα εξής: 

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα ντέρμπι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι σε μεγάλη ομάδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Κάναμε καλή δουλειά, παίξαμε σαν ομάδα και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Η ισοπαλία μας κρατά στην κορυφή και είναι σημαντικό αυτό».

Για το τι έφταιξε στο δεύτερο μέρος; «Μας πίεσαν στο τέλος. Παίξαμε πολλά παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες. Ίσως είμαστε και λίγο κουρασμένοι. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας αλλά είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται να έχεις τέλεια απόδοση κάθε φορά. Δε θα λυπηθώ για αυτό που έγινε, αφού ήρθε έτσι και κρατήσαμε το προβάδισμα για την κορυφή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE