ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή η Αστυνομία λόγω κινδύνου κατάρρευσης φράγματος- Θα αποκόψει δρόμους αν χρειαστεί

ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή η Αστυνομία λόγω κινδύνου κατάρρευσης φράγματος- Θα αποκόψει δρόμους αν χρειαστεί

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (5/2) μετά από την πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού από ιδιωτικό φράγμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου, υπάρχει πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού, από ιδιωτικό φράγμα, στην περιοχή Χα Ποτάμι, στην επαρχία Πάφου, που πιθανόν να επηρεάσει την περιοχή και την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, όσο και στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Γι' αυτό το λόγο η Αστυνομία σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές βρίσκεται σε ετοιμότητα εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη και υπάρξει κίνδυνος «κατάρρευσης» του μικρού ιδιωτικού φράγματος, να προχωρήσει σε αποκοπή των πιο πάνω δρόμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.