ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή η Αστυνομία λόγω κινδύνου κατάρρευσης φράγματος- Θα αποκόψει δρόμους αν χρειαστεί

ΚΥΠΡΟΣ: Σε επιφυλακή η Αστυνομία λόγω κινδύνου κατάρρευσης φράγματος- Θα αποκόψει δρόμους αν χρειαστεί

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης (5/2) μετά από την πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού από ιδιωτικό φράγμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου, υπάρχει πιθανότητα διαρροής ποσότητας νερού, από ιδιωτικό φράγμα, στην περιοχή Χα Ποτάμι, στην επαρχία Πάφου, που πιθανόν να επηρεάσει την περιοχή και την ομαλή διέλευση της τροχαίας κυκλοφορίας τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, όσο και στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου.

Γι' αυτό το λόγο η Αστυνομία σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές βρίσκεται σε ετοιμότητα εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη και υπάρξει κίνδυνος «κατάρρευσης» του μικρού ιδιωτικού φράγματος, να προχωρήσει σε αποκοπή των πιο πάνω δρόμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE