Ντεμπούτο με νίκη στο Κύπελλο για τους Παλαίμαχους της Ομόνοιας

Ντεμπούτο με νίκη στο Κύπελλο για τους Παλαίμαχους της Ομόνοιας

Ενημέρωση από τον Όμιλο Παλαιμάχων Ομόνοιας Λευκωσίας:

«Ντεμπούτο με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τη νίκη με 3-0 πήρε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο αγώνα του Παγκυπρίου Κυπέλλου Παλαιμάχων με αντίπαλο τον Χαλκάνωρα στο Δάλι.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε ένα καλό Χαλκάνωρα ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα μας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Χρίστος Χ» Παντελίδη (2) και Δημήτρης Μάρης.

Ξεχωριστή στιγμή του αγώνα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Αντώνη Πολυβιου και η αντικατάσταση του από τον Άντρο Γιατρού ο οποίος με θεαματική τριπλή απόκρουση σε απ’ευθείας κτύπημα φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κράτησε το 0 παθητικό για την ομάδα μας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:

Αντώνη Πολυβίου, Πάμπος Ηλία, Σωκράτης Σωκράτους, Κούλλης Ευάγγελου, Κυριάκος Μουσκος, Αλέξης Προεστός, Νικόλας Γεωργίου, Λευτέρης Μαύρος, Άντρος Αυλωνίτης, Χριστός Χ»Παντελιδης, Δημήτρης Μάρης, Θεόδουλος Χρυσός, Ανδρέας Γιατρού Κώστας Ιωάννου, Κάρολος Ριέτλ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE