Το ψευδοκράτος αρνήθηκε λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο Κοντέας

Το ψευδοκράτος αρνήθηκε λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο Κοντέας

Λύπη και απογοήτευση εκφράζει με ανακοίνωσή της η κοινότητα Κοντέας για την άρνηση από τις κατοχικές αρχές να διενεργήσει εσπερινό και λειτουργία της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους Κοντέας.


Σε ανακοίνωση του κατεχόμενου κοινοτικού συμβουλίου αναφέρεται ότι είχαν αιτηθεί άδεια τέλεσης του Εσπερινού της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου Αγίου του χωριού, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020.

Λόγω της αρνητικής απάντησης του κατοχικού καθεστώτος, ο εσπερινός και  λειτουργία του Αγίου Χαραλάμπους θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Μενεού όπου εφημερεύει ο συγχωριανός τους Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Παναγιώτης Προδρόμου. Ο εσπερινός της γιορτής του Αγίου Χαραλάμπους θα γίνει στις 5 μ.μ της Κυριακής, 9 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE