Αυτός ο άνθρωπος έσωσε τη ζωή της Ελληνίδας παρουσιάστριας που προσπάθησαν να δολοφονήσουν

Αυτός ο άνθρωπος έσωσε τη ζωή της Ελληνίδας παρουσιάστριας που προσπάθησαν να δολοφονήσουν

Η είδηση για την απόπειρα δολοφονίας της παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του STAR, Ελένης Τσαγκά, έκανε τον γύρο της Ελλάδας.

Η παρουσιάστρια κατευθυνόταν στην εργασία της, όταν αντιλήφθηκε ότι δεν έπιαναν τα φρένα του αυτοκινήτου της. Μαζί της εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο 44χρονος σύντροφος της βιολόγος Νίκος Γδοντέλης, ο οποίος έδωσε μάχη μέχρι να καταφέρει να σταματήσει τα’ αυτοκίνητο, χωρίς να συμβεί το μοιραίο.

Μετά από μηχανικό έλεγχο στο όχημα της Τσαγκά, διαπιστώθηκε ότι κάποιοι έκοψαν  το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό, κάνοντας το να φανεί ως ατύχημα, όπως εκτιμούν οι εμπειρογνώμονες.

Οι δράστες φέρεται να έκοψαν το σωληνάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φανεί πως υπάρχει πρόβλημα στο αυτοκίνητο παρά μόνο όταν το όχημα ανέπτυσσε ταχύτητα να φανεί ότι ξέμενε από υγρά στα φρένα και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.