Η Λίβερπουλ ήθελε να αποκλειστεί, μα δεν τα κατάφερε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ ήθελε να αποκλειστεί, μα δεν τα κατάφερε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν έπαιξε με ανήλικα πιτσιρίκια; Η Λίβερπουλ προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας με το 1-0 επί της Σριούσμπερι, όμως εκεί περιμένει με άγριες διαθέσεις η Τσέλσι!


Βλέπει τον θεσμό του Κυπέλλου φέτος σαν αγγαρεία. Επιλέγει να κατεβάσει την ομάδα U-23, για την ακρίβεια, οι παίκτες που την αποτελούν δεν είναι καν 20άρηδες (αρχηγός ήταν ο 19χρονος Κέρτις Τζόουνς), είναι κάτι σαν ομάδα νέων.

Με μέσο όρο ηλικίας τα 19 χρόνια και τις 102 ημέρες ήταν η νεαρότερη ενδεκάδα που παρέταξε ποτέ στην ιστορία της η Λίβερπουλ σε επίσημο παιχνίδι!

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της αγγαρείας, ούτε καν ο Γιούργκεν Κλοπ δεν βρισκόταν στο «Άνφιλντ», το μόνο που θύμιζε Λίβερπουλ ήταν οι… φανέλες.

Στο ανάλογο πείραμα στο Λιγκ Καπ ήρθε μία ξεγυρισμένη πεντάρα από την Άστον Βίλα, όμως στο Κύπελλο ήρθε με μία μεγάλη πρόκριση επί των ανδρών της Σριούσμπερι.

Οι κόκκινοι όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο, αλλά τον πολιόρκησαν και βρήκαν στο τέλος το (αυτο)γκολ πρόκρισης από τον Γουίλιαμς (75’) με το 1-0 να μένει ως το τέλος και την Λίβερπουλ να περιμένει στην επόμενη φάση την αγριεμένη Τσέλσι!

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE