Ατάκα για ΔΥΟ Κύπριους στις ομάδες: «Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο»

Ατάκα για ΔΥΟ Κύπριους στις ομάδες: «Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο»

Από όσα δήλωσε στην εκπομπή Capital Sports o Στιβ Κωνσταντινίδης ξεχώρισε και η ατάκα του για τους Κύπριους παίκτες.

Όπως ανέφερε ο Αγγλοκύπριος προπονητής, θα έπρεπε πάντα να παίζουν τουλάχιστον δύο Κύπριοι και όχι να υπάρχει πρόστιμο αλλά να αφαιρούνται βαθμοί από τις ομάδες.

Αναλυτικά:

«Περίμενα πρόταση συνεργασίας από την ΚΟΠ για την Εθνική. Είχα μια συνάντηση με Κούμα αλλά μέχρι εκεί. Δεν βγάζουμε πολλούς παίκτες εδώ, κάτι πάει λάθος στις ακαδημίες. Είναι λάθος που δεν παίζουν δύο Κύπριοι σε κάθε ματς. Έπρεπε να αφαιρούν βαθμούς από τις ομάδες, όχι πρόστιμο. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική με τον Βάλεμ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE