Νέος χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Πρόσφατα είχαν δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Νέος χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Πρόσφατα είχαν δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Διονύση Αλέρτα και της Εβίτας Μπέκα. Το ζευγάρι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και παρότι όλοι θεωρούσαν πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει, τελικά οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους.

Tον Οκτώβριο του 2019 το ζευγάρι χώρισε ωστόσο, οι δύο τους έκαναν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια επανασύνδεσης στις αρχές Δεκεμβρίου και έκαναν μάλιστα σχέδια για να κάνουν διακοπές μαζί τις γιορτές.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού την Τρίτη 4/2 μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Διονύσης Αλέρτας και η Εβίτα Μπέκα δεν τα κατάφεραν να είναι μαζί και η επανασύνδεση “ναυάγησε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.