Νέος χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Πρόσφατα είχαν δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Νέος χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz- Πρόσφατα είχαν δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους

Οριστικοί τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Διονύση Αλέρτα και της Εβίτας Μπέκα. Το ζευγάρι ήταν μαζί λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και παρότι όλοι θεωρούσαν πως αυτή η σχέση θα προχωρήσει, τελικά οι δυο τους πήραν χωριστούς δρόμους.

Tον Οκτώβριο του 2019 το ζευγάρι χώρισε ωστόσο, οι δύο τους έκαναν μια πολύ σοβαρή προσπάθεια επανασύνδεσης στις αρχές Δεκεμβρίου και έκαναν μάλιστα σχέδια για να κάνουν διακοπές μαζί τις γιορτές.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού την Τρίτη 4/2 μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Διονύσης Αλέρτας και η Εβίτα Μπέκα δεν τα κατάφεραν να είναι μαζί και η επανασύνδεση “ναυάγησε”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

ΠτΔ: Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας - «Να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εγκάρδιες και φιλικές σχέσεις»

Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου-Πορτογαλίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό και η κατάσταση στη Μέση Ανατολή ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν σήμερα σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Πορτογαλίας, Λουί Μοντενέγκρο, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, στη Λισαβόνα, όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης πραγματοποιεί ολιγόωρη επίσκεψη εργασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE