ΚΛΕΙΤΟΝ για Ομόνοια: «Πέρασα καλά γενικά» – ΑΤΑΚΑ τίτλου, πείραγμα σε Ματ και η ΑΠΟΨΗ του για μεταγραφή Χριστοφή

ΚΛΕΙΤΟΝ για Ομόνοια: «Πέρασα καλά γενικά» – ΑΤΑΚΑ τίτλου, πείραγμα σε Ματ και η ΑΠΟΨΗ του για μεταγραφή Χριστοφή

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Σίλβα Κλέιτον κατέθεσε τις απόψεις του για την φετινή Ομόνοια, το πως πέρασε την σεζόν 2016-17 στην Κύπρο αλλά και την μεταγραφή Χριστοφή μέσω Instagram.

Ο 36χρονος Βραζιλιάνος που είχε περάσει από την Ομόνοια (41 συμμετοχές και 10 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) επικοινώνησε με τους φαν του μέσω Instagram και δέχθηκε ερωτήσεις στις οποίες έδωσε τις δικές του απαντήσεις και απόψεις.

Δείτε τι είπε σχετικά με την Ομόνοια:

Η άποψη του για τον Δημήτρη Χριστοφή και την μεταγραφή στην Ανόρθωση: «Ναι το είδα, έβαλε γκολ μόλις μπήκε αν δεν κάνω λάθος. Εύχομαι τα καλύτερα «Ντίμι» και χωρίς τραυματισμούς»

Η άποψη του για την φετινή Ομόνοια: «Η ομάδα είναι καλή τώρα. Θα κοιτάζω την μάχη μέχρι το τέλος για να γίνει πρωταθλήτρια»

Πεθύμησες την Ομόνοια; «Ο Ματ με έχει πεθυμήσει»

Πως πέρασες στην Ομόνοια, ήταν όντως χάλια; «Πέρασα καλά γενικά, ίσως θα μπορούσα και καλύτερα»

Οι αναρτήσεις του:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE