Έγινε κι αυτό σε κυπριακό αγώνα ποδοσφαίρου- Παίκτης απολογήθηκε στην αντίπαλη κερκίδα: «Συγγνώμη παιδιά»

Έγινε κι αυτό σε κυπριακό αγώνα ποδοσφαίρου- Παίκτης απολογήθηκε στην αντίπαλη κερκίδα: «Συγγνώμη παιδιά»

Το χρονόμετρο «σημάδευε» το 51ο λεπτό της πολύ ενδιαφέρουσας αναμέτρησης της Καρμιώτισσας με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας στο κοινοτικό στάδιο Πάνω Πολεμιδιών.

‘Ένα παιχνίδι αθλητοπερπέστατο που «χάρισε» γκολ και θέαμα στους περίπου 120 φιλάθλους των δύο ομάδων.

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Στέλιος Πάρπας, έμεινε στο έδαφος, χωρίς να έχει πρόθεση να συνεχίσει τον αγώνα μιας και θα αντικαθίστατο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Κωνσταντίνος Φωτίου μετά από δύο εκκλήσεις του προς τον ποδοσφαιριστή να τον παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα.

Την ίδια ώρα ο πρώην Κύπριος διεθνής, θα γινόταν αλλαγή αφού αντικαταστάθηκε από τον  Douglas Ozias με αποτέλεσμα να βγει από το γήπεδο μπροστά από το μέρος της κερκίδας που «κατέλαβαν» οι φιλοξενούμενοι από την ακριτική Δερύνεια.

Μόλις πέρασε, λοιπόν, την πλάγια γραμμή σήκωσε το κεφάλι και φώναξε: «Sorry guys (Συγνώμη παιδιά), απευθυνόμενος στους περίπου 40 φίλους της Αναγέννησης, κάτι που έφερε το χαμόγελο στα πρόσωπα τους, καθώς είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Στο συγκεκριμένο σημείο το σκορ βρισκόταν στο 2-0 υπέρ της ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, ενώ το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε νικήτρια την Καρμιώτισσα με 3-1.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE