Συνέλαβαν για κλοπή πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Συνέλαβαν για κλοπή πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Πρόκειται για τον 33χρονο Αντρέα Ντοσένα τον οποίο η Λίβερπουλ απέκτησε το 200 δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ στην Ουντινέζε.

Ο Ιταλός συνελήφθηκε την προηγούμενη Τρίτη και θεωρήθηκε ύποπτος για κλοπή αντικειμένων στα Harrods.

Ο Ντοσένα πάει εκεί για ψώνια με την σύντροφο του. Οι Αστυνομικοί ανέφεραν:

''Τους πήγαμε σε αστυνομικό τμήμα στο δυτικό Λονδίνο. Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν εγγύηση. Η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα''.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, συνέλαβαν τον Ντοσένα γιατί ο μικρός του γιός πήρε ένα βιβλίο χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.