ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία αναζητεί άτομο για διάρρηξης κατοικίας και κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η Αστυνομία αναζητεί άτομο για διάρρηξης κατοικίας και κλοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της την Τρίτη (04/02), η Αστυνομία καταζητεί τον MIKHAIL SMIRNOV, 55 ετών, από τη Ρωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύκτας, που διαπράχθηκε στις 2/2/2020 στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία Παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Κυπριακό: Νέα ένταση στην Πύλα και προσπάθεια αλλαγής δεδομένων στη νεκρή ζώνη

Οι εξελίξεις στην περιοχή της Πύλας επαναφέρουν στο προσκήνιο μια από τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Κυπριακού: τη νεκρή ζώνη και το εύθραυστο καθεστώς της, το οποίο ρυθμίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω της Ειρηνευτικής Δύναμης. Πίσω από τις αντικρουόμενες δηλώσεις και τις πολιτικές τοποθετήσεις, αναδύεται μια σταδιακή αλλά σταθερή διαδικασία μετατόπισης ισορροπιών, όπου το πεδίο και η διπλωματία κινούνται παράλληλα, αλλά όχι πάντα συντονισμένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE